A frissen sült péksütemény a legjobb!
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |

Tradíció és Innováció
A legsikeresebb mélyhûtött pékáru gyártók egyike!

„Akkor a legfinomabb a cipó, ha frissen a kemencébôl érkezik”.

Találóan ezzel a mondattal jellemezhetnénk Doris Entrup üzletfilozófiáját!

1987-ben egy kicsi, egy helyiségbôl álló irodából kezdôdött Doris Entrup és a „DEH” vállalatának példátlan sikertörténete.

Kezdetben csak importból származó tartós pékárut forgalmazott, de az üzletasszony már korán felismerte a mélyhûtött áruk iránti és késôbb egyre jobban virágzásnak induló piaci keresletet. A vállalat változtatott az üzletpolitikáján, és mélyhûtött pékáruk országos szinten történô forgalmazásába kezdett.

Sikerének titka legnagyobbrészt a mai napig érvényes üzletfilozófiában keresendô: elsô osztályú termékminôség, innovatív termékek, legnagyobb fokú ügyfél elégedettség.

A nagy- és kiskereskedelem egyre növekvô kereslete megkövetelte, hogy már 1992-ben saját gyártóüzemet vásároljon. Magyarországra, Nagyatádra esett a választása, ahol bajor termékek, berliner fánkok és leveles termékek gyártásába kezdett. A kiváló minôség meggyôzte mind a pékségeket, mind a pékárut házhoz szállító cégeket, vendéglátó ipari vállalkozásokat, benzinkutaknál található shopokat - és így ismét nem volt elegendô kapacitás.

Így 1999-ben további gyártóüzemet vásárolt a DEH cég a németországi Heiden (Borken) helységben, ahol azonnal elindult a termelés 3 mûszakban.

Mindkét üzemben magas követelményeket támasztó minôségirányítási rendszer, az IFS nemzetközi szabvány került bevezetésre, mely rendszert sikeresen, emelt szinten tartanak fenn.

A vállalkozó szellem és a mindig új iránt érdeklôdô üzletfejlesztés Doris Entrup-Haselbach cégét (DEH) mára a vezetô, országos, mélyhûtött sütôipari termékellátó cégek élére állította, amely válogatott és kiváló minôségû, több mint 350 sütôipari cikkbôl álló teljes termékkört kínál, melyekbôl Magyarországon is elérhetô közel 50 féle termék.

8 évvel ezelôtt az ifjabb Alexander Haselbach is bekapcsolódott az üzletbe. 2005-ben átvette az értékesítés vezetését, s országos külképviseleti hálózatot hozott létre, hogy a DEH cég növekedését hosszútávon biztosítsa.

Alexander Haselbach építette fel a DEH exporttevékenységét. Mára már Európán kívül is találkozhatnak cégünk kiváló minôségû és a DLG - Német Mezôgazdasági Egyesület - által többször kitüntetett sütôipari termékeivel.

Friss lendülettel és állandó elkötelezettséggel a magas minôség és termékfejlesztés iránt, Doris Entrup és Alexander Haselbach családi vállalkozása magabiztosan tekint a jövôbe!

The specialist for pastries!
© D. Entrup-Haselbach GmbH & Co. KG